Tilbered pesto. Løft stekepannen fra varmen og tilsett pestoen. Vask basilikumsbladene nøye og legg i en matmikser sammen med ost, pinjekjerner, hvitløk og olivenolje
Focaccia allaGenoveseAv Arvid Nornes. september 26, 2013Favoritten blant Focaccia, "Focaccia allaGenovese". Lag de karateristiske "genovese" hullen ved å stikk fingrene i deigen, hell over olje (1 dl, fyll hullene) og la heve i nye 30 minutter
Hei 17-mai. Vi er mange som klør oss litt i hodet for tiden, den ene fridagen tar den andre og det er lunsjer, brunsjer og sammenkomster på løpende bånd
Ramsløk er jo i vinden som aldri før, og i den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle ta det jeg hadde igjen etter en ramsløk burger og lage en pesto med litt norske ingredienser (eller nesten iallefall)
Pesto er en italiensk saus. En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
pesto etter ønske (du kan lage din egen, jeg brukte PestoallaGenovese for lettvints skyld). Lagde deilig Pesto stjerne/krans på fredag, under finner dere oppskriften
Gjennom de siste årene har jeg laget veldig mye pesto selv, både på jobb og hjemme, og grunnen til at jeg er så glad i dette enkle og supergode tilbehøret, er at det er lett å lage, det passer til nesten alt og det er kjempegodt
"Gelato alla vaniglia" er "Gelato" laget med ekte vaniljestang og smaker fantastisk. Italiensk "Gelato alla vaniglia" kalles også av og til for "Gelato di crèma"
In the meantime, prepare pesto. Serve warm with additional pesto on the side, and garnish generously with additional parsley, pine nuts, and vegan parmesan cheese
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.