1 lite
fedd hvitløk 25 g usaltede peanøtter 1 ss sitron 15 g parmesan 1 dl olje (jeg brukte rapsolje) Smak til med salt og pepper Mos alt i stavmikser(blender.
Kjør ramsløk og litt olje i en blender eller med stavmikser. Ramsløk er jo i vinden som aldri før, og i den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle ta det jeg hadde igjen etter en ramsløk burger og lage en pesto med litt norske ingredienser (eller nesten iallefall)
Men de fleste av oss trenger kanskje ikke de mengende vi spiser, også opptar de tradisjonelle brødmåltidene plassen til mat vi faktisk spiser for lite av
Små søte ispinner med vaniljeyoghurt, friske bær, havregryn og banan – enkelt og godt. Fremgangsmåte Mos blåbær lett med skje og ha nederst i formen, deretter vaniljekesam, litt blåbær igjen, havregryn og en bananaskive
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
havsalt/maldonsalt. Lagde deilig Pesto stjerne/krans på fredag, under finner dere oppskriften. Legg gjerne et matpapir over kransen mot slutten av steketiden for at den ikke skal bli brent
Har du lyst til å få tilsendt en uke av mitt onlineprogram - GRATIS kan du lese om dette HER Nøkkelen til et vekttap ligger nemlig ikke bare i hvor mange kalorier du spiser, det handler også om å gi kroppen nok næring
Som kokk er jeg egentlig utrolig opptatt av rene smaker og at alt er laget av naturlige og gode råvarer, og da er det bare bortkastet å kjøpe ferdigprodukter som ikke engang smaker godt
Taste and adjust seasonings as needed, adding more lemon juice for acidity/brightness, vegan parmesan for cheesy flavor, salt for saltiness, or peas for sweetness
Olivenolje has i blandingen litt og litt av gangen før alle ingrediensene bli til en smidig masse. Pesto er så enkelt å lage at det er unødvendig å kjøpe ferdig på glass
Til å lage denne pestoen trenger man blender eller stavmikser, jeg bruker blender. Pesto er i tillegg til å være utrolig godt, veldig anvendelig og perfekt som smakstilsetter i mange ulike retter
starter du allerede ved frokosten er det større sjanse for at du rekker det i løpet av dagen. For lite mat i den forstand at maten de spiser inneholder for lite næring
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.