Legg dette lagvis i en ildfast form eller en gryte, start med potetene og ha så løk og hvitløk over. Finhakk løk og hvitløk og skjær potetene i tynne skiver
Krydre med nykvernet salt og pepper, og dryss gjerne litt revet persille over. Det meste av næringsstoffene sitter i skallet, derfor liker jeg å ovnsbake små potetermed skallet på
Ha litt god olje i en ildfast form og legg i poteterog grønnsaker, dryss over salt, pepper og timian, vend rundt på grønnsakene slik at du får jevnt fordelt olje og krydder
Deilige stekte potetermed sprø skorpe og smak av hvitløk og krydder Nammis. Skjær poteter i båter, tilsett det du vil av krydder og andre grønnsaker, og bak i ovnen til alt er sprøtt og gjennomstekt
Da sparte jeg ikke bare oppvask og arbeid med å koke brokkoliene, det ble også kjempegodt og mye bedre enn den tradisjonelle måten jeg pleide å gjøre det på
legg så på finhakket purreløk og en klikk med smør. Denne middagen er super enkel og veldig god. Skjær poteten i små små skiver, legg i folie, hell på litt olje, salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.