Pestosaus - til all verdens retter. 18. 01. 2015 kl. 17. 48 i. Tilbehør. 3 kommentarer. En helt herlig saus som kan brukes til det meste,på pastasalaten, på ostesmørbrødet, på pizza
Kyllingfilet fra Stange med skinn på. Pestosaus. Bland inn en boks creme fraîche. Server kyllingfileten med potet, grønnsaker og herlige smaker som maiskrem og pestosaus
Oppskrift (4 porsjoner)Jeg brukte lange pastaspiraler 1 porsjon Pestosaus, min gode oppskrift trykk HER4 stk Kyllingbryst6 stk Cherrytomat3 dl Fløte400 gram Tørr pasta (vekt før du koker) Salt og pepper Step 1Brun kyllingfilet i en stekepanne og etterstek kyllingen i oven
Trapanese er en pestosaus, og den passer perfekt til pasta. Takket være araberne som brakte mandlene til Sicilia har vi her en deilig rett som fortjener en plass blandt pastarepertoaret
pestosaus til en pastarett for 2 personer. Jeg lærte denne oppskriften på en økologisk gård jeg jobbet på i Italia og bruker den veldig ofte, senest i går faktisk
Men måltidet midt i mellom kjenner eg framleis smaken av. Den sicilianske utgåva en den grøne pestoen frå Genova bytter ut store mengder av basilikumen med tomatar (eller soltørka tomat)
Som panna cotta (kokt fløte) – eller biscotti (stekt to ganger), som det unektelig er, eller stedsbestemte som pesto genovese (fraGenova) eller spagetti bolognese (fra Bologna)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.