Jeg lager ofte i stand alt til grillmaten tidligere på dagen og da er det bare å slappe av og kose seg når man skal grille, ikke tar forberedelsene veldig lang tid heller
of water or lemon juice, Take the gelatin leafs out of the water, squeeze out the water and add it to the warm raspberry to melt, put the raspberry mixture into a sieve so all you have left is liquid, let it cool down totally
TwitterFacebookGoogleE-postSkriv utLik dette. Når snøkrystallene er heklet ferdig, er det fint å fiksere dem i sukkerstivelse slik at de er stivere når de henger enten på juletreet eller et annet sted du vil ha dem
Neste gang skal jeg prøve å ta bilder av prosessen, så det er lettere å se. Utrolig nok (jeg hater spinning, hvis noen lurer), men det var nå litt godt for det
Mix it until it’s smooth and then let it rest for around half an hour so it’s less liquid. Share this recipeClick to email (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Når jeg lager kostplaner til mine kunder er planlegning ofte det som står i fokus. Det nærmer seg august, det nærmer seg ferie slutt, hverdag, skole, jobb og rutiner
TASTE OF MIDDLE EAST - " kebab ". 03. 02. 2016 kl. 07. 17 i. Ukesmeny/Temameny. Én kommentar. Hei. Halvveis i uka og nok en ny oppskrift med smak av midtøsten
if ( typeofGA_googleAddAttr == 'function' ) {. Typical of Chinese sauces is that they are relatively thin and thickened with potato or corn starch which provide a smooth sauceband sweetened with honey, which provides a more refined taste than if sweetened with sugar
Det er så raskt og enkelt å smøre seg noen lomper, og ikke minst så er det veldig godt. Her har dere to ulike lomperetter som passer godt som lunsj og middag
Det er viktig at du rører godt mellom hvert egg. Når alt er blandet jevnt og godt har du det oppi former, gjerne i et muffinsfat så de holder fasongen bedre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.