Oppskrift og foto. Franciska Munck-Johansen – House of Pictures. Saftige og myke sjokoladecupcakes med fløyelsmyk snickersfrosting toppet med karamell- og sjokoladesaus og biter av Snickers
print. Hi Dear readers. Hope you all are doing well. Yesterday when I posted a picture of this Chocolate cake with Oreo frosting on my instagram, I promised you all to post the recipe on my blog, so her it is
Bland gjær med lunkent vann (ca. kroppstempereatur) i en bolle. Rør inn olivenolje, salt og sukker. Hvetemelet blandes så inn litt og litt, til du til slutt har en ganske fuktig og tykk deig
Hi sweet readers,. It looks like someone is in an early Christmas/holiday season mood this year. Each year i have started very late with Christmas/holiday posst, but this year I thought I start early
Oppskrift og foto. Franciska Munck-Johansen – House of Pictures. Saftige og myke sjokoladecupcakes med fløyelsmyk snickersfrosting toppet med karamell- og sjokoladesaus og biter av Snickers
Flere som merker at høsten gjør sitt inntog på kroppen. Jeg merker iallefall trangen etter å tenne levende lys på bordet, krype under pleddet og ikke minst trangen og lysten til å lage noe godt
Tekst og foto. Sanna Kekalainen, Sigrid Hohle bjønness og Retta Pasanen / House of Pictures. Noe av det beste med høsten er å være ute i kald og klar luft, gå en lang tur og komme hjem til noe varmt og godt å spise
Ha mel, gjær og salt i en stor bolle og bland dette før du heller oppi temperert vann, med tørrgjær kan vannet godt være noe varmere enn ellers (opp mot 40 grader)
A traditional Norwegian recipe from the popular food site MatPrat Image from lokalhistoriewiki. no I know I mentioned that «Mutton In Cabbage» was elected Norway’s national dish 40 years ago in a post about that dish, and It was actually re-elected quite recently
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.