-
2 stk
baguetter
-
1 solmoden
tomat i tynne skiver
-
4 ss
avocadopurrè
-
2 stk
tynnskårete rødløksringer
-
4, ss
majones
-
4 ss
yoghurt naturell
-
150 g
kyllingbryst
-
2 ss
sitronsafthjertesalat
-
- Avocadopurrè
-
1/2 fedd
hvitløk - finhakket elr knust i hvitløkspresse
-
1 moden
avocado
-
1 ts
sitronsaft
-
salt, pepper
-
- Majones
-
2
eggeplommer
-
1 ts
sennep
-
;3 1/2; dl soyaolje
-
2 ss
vann
-
2 ss
hvitvinseddik
-
1 ts
sukker
-
2 ss
sitronsaft
-
1/2 ts
worcestersaus
-
nykvernet salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.