I dag fyller kusinen min, Vår 9 år og jeg har bakt søte cake pops til henne. Sjokolade cake pops er laget av smuldret sjokoladekake blandet med sjokoladekrem, som er formet til kuler på pinne
Det tradisjonelle norske sukkerbrødet er en veldig deilig og luftig basis for ekte bløtkaker, og det passer meget godt kombinert med vispet krem og friske bær
Selv er jeg en stor tilhenger – det finnes jo så mange varianter, og man kan gjøre så mye godt og forskjellig med dem, og tilberedningen er stort sett både rask og enkel, og resultatet er som oftest intenst tilfredsstillende å spise
Cake doughnuts med sjokolade glasur og sprinkles. 29. 06. 2016 kl. 19. 43 i. Oppskrifter. Én kommentar. Cake doughnuts med sjokolade og strø i alle regnbuens farger
Hei alle sammen,. Håper dere hadde en fantastisk julfeiring med deres nære og kjære. Jeg reiste selv sent på julaften til Oslo for å være med på God Morn Norge 1
Cake pops er jo skikkelig i vinden for tiden. De er super søte, og geniale. Har du diverse kakeresten i frysen så kan du bruke disse til å lage cake pops
Kaken blir lys i fargen og veldig myk og saftig. Pisk mykt, romtemperert smør luftig sammen med egget. Pisk romtemperert, mykt smør sammen med de øvrige ingrediensene til sjokoladekremen
Dersom man ønsker en mer stabil krem som ikke flyter utover, og som tåler å bli lagt lagvis uten å blande seg for mye med de andre ingrediensene, så er det et godt triks å tilsette litt gelatin
When you cut into this cake and eat it, you will get this gooey feeling, both cake layers are soaked with the salted caramel, and combined with the chocolate mousse and salted peanuts, you get this yummy taste of a snicker bar
Tyttebær brukes av en eller annen grunn ikke så mye i kaker. Lingonberries are my favourite. Combine sugar and butter until white and creamy, and then add the eggs, one by one, and stir well after each
. I morgen er det valentinerdagen, og det er dagen for å lage noe ekstra godt til sin kjære. Hva kan vel være bedre en kake med sjokolade, ost , bringebær og gelé
Dette er en fantastisk god dessert som jeg har lånt oppskriften på fra Manuela. Det er først et lag sjokolademousse, deretter knust Oreo-kjeks, så et lag krem med vanilje, og til slutt sjokolademousse og Oreo på toppen
God morgen alle sammen. Blogger idag fra Oslo. I går var jeg hos bokforlaget hele dagen for å jobbe med designen til de nye bøkene som blir lansert den 1
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.