Salt kjøtt og stappe har sine tradisjoner landet over. Lokale variasjoner gjør at noen steder brukes kun storfekjøtt, andre steder kun lamme- eller svinekjøtt, mens andre steder brukes alle tre i kombinasjon
Det salte lammekjøttet har fått koke en stund, flesket er lagt i, og løken med istukne nellikspiker gir, sammen med laurbærbladene en deilig smak til retten
Gunda fikk pepper på facebook for å legge ut gode oppskrifter på kjøttmat. altetende… Det er vel ingen tvil om at vi i rike land burde redusere kjøttforbruket noe, men jeg tror ikke det ville være hensiktsmessig om alle i Norge ble vegetarianere
Velger du pølser med høy kjøttprosent, smaker det enda bedre. Og har du spikket din egen pinne, kan du i alle fall spise pølser i pinnebrød med god samvittighet
Brun kjøtt og stek hakket løk. )4 ss smør4 ss hvetemel8-9 dl kraft/buljong1 kg oksekjøtt i biter2 løksalt/pepperSmelt smøret og ha i hvetemel. Ha dette i sausen og la småkoke på lav varme til kjøttet i ca 3 timer, kjøttet skal være skikkelig mørt. 1 kg oksekjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.