Da er det snart jul folkens, og jeg har testet årets pinnekjøttavvillsaulamfra Dalpro. Spe på med litt av kraften frapinnekjøttet, og smak til med salt og pepper
Den vakre stjerneanisen og fenikkelfrøene gir et lite stikk av anis, korianderfrø gir et friskt pust av sitrus mens einerbærene/busken gir den gode smaken dampepinnene I sitt fravær under ovnsbakingen ville gitt
Viltgryte med skikkelig viltsmak er helt nydelig mat, og dette er min favorittoppskrift. Bruker du kjøtt av mørere kvalitet kan du ha oppi grønnsakene sammen med kjøttet
Avsluttmed garam masala og frisk mynte. Innlegget inneholder annonselenker i form av egen reklame. Kylling kan kombineres med det meste og hvorfor ikke prøve noe annet enn det gamle vante
Kokkebrørne Frankog Jarle Baer – for matglade folk kjent for både utvikling av Fjordland-middager og Markveien mat og vinhus i Oslo, tar pinnekjøttet gjennom eit varmebad før servering
Eggeplommen bidrar med unike fettsyrer og vitaminer, samt gjør smoothien skikkelig kremet og deilig med sitt rike innhold av naturlig lecithin, som også er svært immunstyrkende (den bør så klart være økologisk)
Det er en smaksak – søtsmak er vane og jeg synes det er akkurat nok fordi tyttebærsmaken kommer godt fram når syltetøyet ikke er altfor søtt og så har det et helsemessig aspekt
Tilsett tomatpuré og resten av krydderet. Gi det et oppkok før du skrur ned varmen til lav varme. Oppskriften er hentet fra NYTimes' forlokkende matsider
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.