I vinter så såg jeg på tvprogrammet Helstrøm rydder opp og etter programmet er ferdig legges alle oppskriftene på hans retterer fra tvprogrammene på å her kommer Eivind Helstrøms berømte løksuppe som er virkelig nydelig
Vi spiser ribbe på juleaften og i år som i fjor blir det ribbe ala Hellstrøm. Ribben stekes sammen med grønnsaker som gjør ribben ekstra saftig og smakfull
Tapas er en velkjent spansk rett. Tapas betyr egentlig “å dekke til” og var opprinnelig små stykker brød med pålegg, som ble brukt til å dekke over glasset for å holde fluer og insekter borte
Ribberull hører julen til for meg. Kjempegode smaker og duft av herlig krydder. For første gang har jeg laget ribberull, det er veldig enkelt, og man trenger ikke stor syltepresse for å få bra resultat
Pinnekjøtt – slik får du det garantert saftig. Legg pinnekjøttet i vann natten over. Sil av grønnsakene og kok pinnekjøttet i grønnsaksbuljongen i en time eller til kjøttet er mørt
Pinnekjøtt, ja. Dampet OG stekt pinnekjøtt. I en vestlendings øyne perfekt pinnekjøtt. Dette er bare ment som et tips, jeg sier ikke at noens måter å tilberede pinnekjøtt på er feil
Denne lasagnen er en oppskrift fra Gordon Ramsey, og den er vår absolutte favoritt her i huset. Noen av ingrediensene er litt dyrere enn det jeg vanligvis bruker på mat, men de kan brukes så mange ganger at det i det store bildet ikke er så dyrt likevel
Gulrotkake alà Trønderkokken. Gulrotkake…. hvem liker vell ikke det. Saftig og myk kake med et hint av krydder med en hærlig ostekrem som er myk som fløyel
Skal man tro vestlendingene blir det ikke jul før pinnekjøttet står på bordet. Nå er det nå slik at det ikke bare er vestlendingene som nyter den herlige og unike smaken av saltet pinnekjøtt i løpet av julen, da nordmenn flest har begynt å få øynene opp for denne maten i nyere tider
Her kommer oppskrift på en rett av vår godeste Hellstrøm. Hatet eller elsket. Jeg digger han. ). Reagerte litt på at ikke det skulle være noe saus til,
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.