Lag enkel pizza med pitabrød som bunn. Server med en grønn salat og modne tomater. Varier toppingene med det du har for hånden, rester eller barnas favorittpålegg
Tidligere i uken skrev jeg et innlegg om en rå jordbærkake. I går laget jeg en rå sjokoladekake som jeg diktet selv, så denne lørdagen blir det kake til kvelds
Poenget med å tørke lever i sin råeste form er at lever er det mest næringstette man kan spise. Tørkeseansen ble gjort i uthuset da aromaen av lever som tørkes ikke kan sammenlignes med noe annet jeg noen sinne har luktet
Pitapizzamed tomatpurè, mais, stekt gyros og revet, vegansk ost. Ingen ting er bedre enn å slappe av foran tven med god mat og filmnår uken går mot slutten
Sjølv om ceviche og sushi har fått fotfeste i det moderne Norge, finn du lite spor etter rå fisk i norsk matkultur – dersom du ikkje tar med måten rakfisken blir til på under kontrollert fermentering eller modning
Mange mennesker craver etter godteri og sliter med søtsug. Dagens oppskrift viser at godteri kan være sunt og helsefremmende, som dekker søtbehov og som samtidig fyller kroppens lager med næring
Derfor er det fantastisk å kunne bytte ut hvetepastaen med ferske grønnsaker formet som spaghetti. Sausen kan også lages rå og det er kun fantasien som setter grenser her
Pitapizza er den raskeste måten å lage pizza på, spesielt hvis du skal ha en pizzakveld hvor alle tilbereder hver sin - med sine egne favorittingredienser
Vask appelsinen godt og skrap av detorange skallet med et fint rivjern. rå cashewnøtter. 2 dl rå cashewnøtter1 appelsin, helst økologiskLiten bit ingefær1 ss rått kakaopulver1 ss agave1/2 ts vaniljepulverLitt himalayasaltHa nøttene i en blender og kjør til et fint mel
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.