I dag står pizza på menyen, proteinrik og superdigg. Pizzafyll. Ingenting slår hjemmelaget pizza. 1,5-2 dl lunkent vann. Topp det hele med revet ost og inn i ovnen på 210 grader i 20-25 min på midterste rille, bytt gjerne til nederste rille de siste 5-6 min for ekstra sprø bunn. Du får ca 12 mindre stykker, så om jeg legger til fyllet så får jeg grovt regnet 20 g protein per pizzastykke. OPEN og få 25 % rabatt på ett Reebok-produkt her. 1,5-2 dl lunkent vann
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Pita pizza er utrolig lett å lage og veldig gøy for barna å være med å velge fyll på sin egen pizza. Pitabrødene ligger bare å venter i skuffen eller i frysen på en dag du ikke orker å styre på kjøkkenet, men har lyst på noe godt
Siste kvelden Magne er hjemme koser vi oss alltid med litt ekstra god mat, ikveld hadde jeg lyst til å prøve meg på spiralene jeg så på kreative ideer, jeg brukte vanlig pizzadeig
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Når deigen er hevet, elter du ut luften av deigen å former den som en pizza. I en gryte tilsetter du alle ingrediensene (grovhakk hvitløken og løken) og lar dette småkoke i 10 min. Sett gryten tilbake til ovnen å kok i 15-20min sånn at alle smakene blander seg. Rør om å bland alt å la skålen stå i kjøleskapet i 20-30 min for at smakene skal blande seg
Mini Pizza - Bunn uten heving. Pizzabunn uten heving. Mini pizza er kjempegodt. Jeg har brukt denne flere ganger i barnebursdager hvor barna selv lager sin egen pizza
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.