1 sorte
olivenSlik gjør du det Sett stekeovnen på 225 °C. Rør ut gjær i lunkent vann. Tilsett olje og salt. Rør i mel til du får en smidig deig. La deigen heve på et lunt sted i ca. 20 minutter. Brun kjøttdeigen i smør på sterk varme. Tilsett løk, hvitløk, tomater, tomatpuré, salt, sukker, pepper og vann. La sausen småkoke i ca. 10 minutter til den begynner å tykne. Dryss over basilikum. Kjevle deigen tynt ut på et stekebrett og fordel kjøttsausen utover. Dryss over pizzaost. Stek pizzaen i ca. 25 minuttter. Svart oliven uten sten setter ekstra karakter på pizzaen. Legg dem på pizzaen mot slutten av steketiden. Server med dryss av friske basilikumblader og gjerne hjemmelaget hvitløksdressing.
Dette er den pizzaen jeg først og fremst forbinder med hjemmelaget pizza. Med en enkel kjøttsaus er det noe alle liker, en sikker vinner i en rekke sammenhenger
Til rykende varm pizza smaker det godt med ruccola, med ett dryss havsalt ღღ. Pizzabunn. Stek kjøttdeigen i stekepannen, smuldre den opp med en gaffel under
Til en langpannepizza, med tynn bunn, trenger du. Pizzabunn. Dekk til bollen med plast eller et kjøkkenhåndkle og la deigen heve på et lunt sted til dobbel størrelse
jeg jo dele denne herligheten med dere. Denne pizzaen som Jan Erik lager er kjempegod og en av mine store favoritter når det kommer til pizza, så da må
deretter trykte jeg kjøttdeigen ut på/over baconet. 45 min (og ja, kjøttdeigen blir helt gjennombakt). 4-500 g kjøttdeig. LinkedInTumblrFacebookGoogleE-post 4-500 g kjøttdeig
Pita pizza er utrolig lett å lage og veldig gøy for barna å være med å velge fyll på sin egen pizza. Fint å servere når du venter gjester også, med en salat vedsidna
Siste kvelden Magne er hjemme koser vi oss alltid med litt ekstra god mat, ikveld hadde jeg lyst til å prøve meg på spiralene jeg så på kreative ideer, jeg brukte vanlig pizzadeig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.