I helga var jeg på indianer-cowboyfest, utkledd som indianer. Kan brukes som pizzabunn med litt ekstra krydder, som mindre kjeks med mer søtt eller salt, nøtter, sjokolade, bær etc
I dag skal dere få oppskriften på en muffins grunnoppskrift. Hei hei. Ny uke og ny oppskrift. D. Det er alltid greit å ha et utgangspunkt når man baker, og med denne lavkarbovennlige oppskriften kan man eksperimentere med ulike ingredienser og smaker
Til 3-4 tynne italienske pizzaer trenger du. Stek på nederste rille på 220 grader i ca 6-8 minutt til skorpen er sprø og har gyllen farge. Related 3-4 tynne italienske pizzaer trenger du
Jeg anbefaler å bruke Gel- eller pulver-farger da de holder fargen best etter å ha vært i ovnen. Jeg har nå forsøkt flere de siste ukene og kommet fram til en grunnoppskrift selv, som jeg synes gir best smaksresultat
Denne oppskriften holder til to amerikanske pizzabunner i langpanne. Italiensk pizza er kjempegodt, men av og til smaker det godt med en skikkelig tykk og luftig bunn
Pizzabunn. 110 g havregryn 150 g FIBRA fullkornshvetemel 2 egg 1/2 boks cottage cheese 2,5-3 dl vann en klype maldonsalt/havsalt. Sett på ovnen på 200 grader varmluft og stek bunnen alene i 10-12 minutter. 2 bokser Mutti hermetiserte tomater med oregano og basilikum 2-3 ss tomatpurè Oregano Salt & pepperFersk basilikum Mozzarella Spekeskinke Kalkunpålegg Gulost Rødløk (kan sløyfes) Rød pesto. Bland de 2 boksene med hermetiserte tomater sammen med 3-4 ss tomatpurè. Stek herligheten på varmluft 220 grader i 12-14 minutter. 2,5-3 dl vann. 10-12 minutter Deretter legger du på fyllet etter eget valg, men her kommer min favoritt. 2-3 ss tomatpurè. 3-4 ss tomatpurè. 12-14 minutter G
FacebookTwitterTumblrPinterestE-postMerPocketStumbleUponGoogleRedditLinkedInSkriv utLik dette. Denne grove pizzabunnen er et velsmakende, raskt og sunt alternativ til deg som er på jakt etter noe sunnere enn den klassiske lyse pizzabunnen av hvete
Flat ut deigen med hendene og kjevle den grundig til en tyn pizzabunn. Legg den i en langpanne dekket med bakepapir og la pizzabunnen ligge og hvile i 20 minutter
Lett og luftige - og bare forsvinner i munnen. Jeg elsker å ha gode grunnoppskrifter, og når jeg først har forelsket meg i en oppskrift skal det mye til for at jeg kaster meg over en annen
Jeg bruker en kombinasjon av hendene (ved å strekker i deigen, og la den bli rund av å bruke tyngdekraften - ta en titt på youtube hvis du lurer på hvordan dette gjøres), og kjevle
2-3 ss tørket oregano. Stek midt i ovnen på 225 gr i ca 20-25 min. 2-3 ss tørket oregano. Dette er pizzadeigen jeg har kommet frem til og bruker hver gang jeg lager pizza
Sunnere og grovere pizzabunn betyr mer fråtsing på toppen,. Grovere pizzabunn. 2-3 dl vann. Stek bunnen på ca 200 grader (varmluft) i 6-7 minutter før du legger på fyllet. Bland hermetiserte tomater med oregano, sitronpepper og 1-2 ss tomatpurè. 2-3 dl vann
Mine meatza-favoritter. Hvem sa at pizzabunnen måtte være av mel og vann. Sett meatzabunnen inn i stekeovnen – uten fyll – og stek i 10-12 minutter til kjøttet er gjennomstekt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.