Pizzasnurrar
Alt godt
Alt godt
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 18 stk)
  • 4 dl lunka vatn
  • 4 ss olivenolje
  • 2 ts tørka basilikum
  • 1 ts salt
  • 200 g kjøtdeig
  • 1 ts tørka basilikum
  • 2 fedd kvitløk
  • 1 ss tomatpuré
  • 0,5 dl vatn
  • 150 g raud pesto
  • 10 cm purre
  • 200 g riven ost
  • 20-25 minutt Steik snurrane i
  • 15 minutt
  • 210 grader Du kan kaldheve snurrane viss det gjer livet ditt enklare, då lagar du deigen med kald væske, og let den heve kjøleg over natta. Så kan du gå rett på utrulling og steiking i middagstida.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.