En ekte, indisk oppskrift skal dere få av meg i dag - på en supergod og klassisk mango chutney. Mango chutney spises vel mest som tilbehør til indisk mat, men denne mango chutneyen her er også helt fantastisk god til ost
Tamarind er i seg selv veldig syrlig, så den blandes ut med vann for å lage saus/chutney. Tilsett alle krydderne samt sukker, og kok opp tamarind chutney slik at sukkeret smelter
Bruk gjerne en liten slant vin, søt saft eller likør/sherry (kan sløyfes). De har nok blitt moden inne hvis jeg hadde lagt de på et lyst sted, men istedet plukket jeg inn stort og smått og laget en slags chutney
Plommechutney er kjempegodt som tilbehør til f. Ha chutneyen (inkluert pepperkort, kanelstenger og lauberblad) i rene, tørre glass og avkjøl før du setter på lokk
5 1/2 dl eplecidereddik. Dette skal småkoke på svak varme i 1 1/2 time. (Når jeg steriliserer glass/ lokk, bruker jeg først å koke dem i noen minutter for så å legge dem på bakepapir til tørk i stekeovnen på 140 grader i minst en time). 5 1/2 dl eplecidereddik
Quesadillas med Mango Chutney og Guacamole som tilbehør. 2 1/2 kopp med fint hakket rødløk (husk kopp, ikke krus). 1/4 kopp raspet frisk Ingefær. 1/2 kopp brunt sukker. 1 1/2 ss karri. 2 1/2 kopp med. 1/4 kopp rasp. 1/2 kopp brunt sukker. 1 1/2 ss karri
Chutney er godt til det meste og mango chutney er en av mine favoritter til grillmat. Så da tenkte jeg det var på plass med oppskriften på min mangochutney her på bloggen,ettersom grillsesongen er rett rundt hjørnet, om du ikke har startet den allerede, det har nemlig jeg
Trekk plommene i vann sammen med rødvinseddikken og kanelstang på middels-svak varme. Når væsken er kokt inn smakes det til med pepper, salt, sukker hvis behov, og eventuelt mer eddik
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.