Plommepai
Mamma Britas matblogg
Mamma Britas matblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Paideig
  • 4 dl hvetemel
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1/2 dl sukker
  • 1 kryddermål salt
  • 100 g margarin /eller smør (jeg syns paideigen blir bedre med margarin)
  •  
  • Fyll
  • 2 dl fløte
  • 2 eggeplommer
  • ¤ Sett forma midt i ovnen i 15 minutter
  • ¤ Mens forma står i ovnen blander du fløte og eggeplommer. Pisk litt i blandingen.
  • ¤ Etter 15 minutter tar du forma ut av ovnen og heller fløteblandingen over plommene.
  • ¤ Sett forma i ovnen igjen og la den steke videre på 225 grader i 25-30 minutter 25 minutter pleier å holde.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.