I helgen varvii barnedåp på østlandet. Som dik hadde jeg smørkrem som jeg blandet inn jordbær i og på toppen hadde jeg vaniljesmørkrem som vartilsatt blåfarge pluss noen rester av sjokoladesmørkremen fra utfordringskaken
Her om dagen varviturister, i eget område. Målet mitt med turen til Å, var blandt annet å besøke det gamle bakeriet, som er beryktet for sine gode K A N E L B O L L E R
Jeg liker den sånn midti mellom, ikke for søtVarmes opp (ikke koke da forsvinner alkoholen). Utrolig godt og varmendei den sure temperaturen som var der da nyttårshelgen
Da jeg varliten og ble tvunget opp på fjellet varvissheten om at banan og loff ble servert på toppen av fjellet det som hold meg gående (bokstavelig talt)
I morges var jeg tidlig oppe, og bestemte meg for å bake loff tilpinsefrokosten. Vi har for eksempel klart å komme ned i passe porsjon havregrøt etter x antall forsøk, og klarer stadig oftere å beregne akkurat passe mange poteter tilmiddagen
hvitløk, og en stor ss kokt ris (tilsatte etter at alt var dampet). Når de tines og varmes opp, tilsetter jeg en teskje med kaldpresset rapsolje eller meierismør uten salt før servering
Velvillige plantevekster fulle av næring. Har du ugress i hagen. De er fulle av klorofyll (solenergi), vitaminer og mineraler og en flott næringskilde for våre små vakre barn
Jeg fikk en pakke i posten med ingrediensertil å bake pepperkaker fra Melange, så da var det ingenunnskyldning lenger til å ikke ta fatt på julebaksten
I går var det vinter hos oss. Og da passer det med vintermat. Ikke nok med det. I dag var Bo langt oppe i de lombardiske fjellene iValtellina, hvor både god ost og vin produseres
Prøvde flere ganger og det varvirkelig grusomt. Eplemosen var enda litt bedre enn pæremosen, til voksne kan man jo servere denne med vaniljeisfaktisk, og imponere masse med noe som er veldig enkelt å lage
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.