Litt utradisjonelt er det kanskje å spise suppe med "pommesfrittes" til, men det er en vane jeg har plukket med meg fra en eller annen ferie og jeg elsker det
Ta opp stavene, og legg dem i en gryte med kaldt vann. Pass på å bruke en stor gryte med mye olje. Mange har en drøm om å lage den perfekte pommes frites hjemme på sitt eget kjøkken - så også jeg
Jeg gjorde en liten vri på mine, og lagde de i posjonsformer med timian oghavsalt. Ha hakket hvitløk og litt hakket timian i kjelen med resten av smøret og la det surre noen minutter
Pommes frites kan lages på en sunnere måte enn den vanlige som er kokt i olje, med denne fremgangsmåten her kan du innimellom spise pommes frites med god samvittighet, og det er ingen innviklet eller omfangsrik fremgangsmåte, nei da, såre enkelt
Mos dem så sammen med egg, hvitløk, sjalottløk og muskatnøtt. Varm opp olje i stekepanne før du legger bollene i og lar dem bli gyllenbruneLa dem renne av seg på kjøkkenpapir før servering
Til slutt tilsetter du revet parmesan og blander det godt sammen med de andre krydderene. De valgte pølse ogpommes frites, noe som var veldig greit siden dette er raskt å lage
)I helgen blir det reker og krabber og vegetarburgere medpommes frites. )Etter en lang sommer med masse kjøtt og god feit mat har jeg og ei venninne bestemt oss for å være kjøttfrie en hel måned
Jeg har forsøkt lenge, og endelig har det lykkes meg å finne frem til en metode hvor du kan bake søtpotet i ovnen, og sitte igjen med en sprø french frittes, akkurat som en french frittes skal være
Havre er jo så godt, og sammen med solsikkekjerner oghavsalt er dette snadder for ganen. Det aller beste med disse knekkebrødene er at de blir tykke og hvis dere ikke tørker de helt vil de bli myke inni og sprø i kantene, skikkelig godt etter min smak
Hell smuledeigen ut på en bit med plastfolie på benken og klem den forsiktig sammen til en klump. Myke, syrlige epler kjærlig omfavnet av silkebløt-søt vaniljestand og salt-sprø-smeltende pate brisee
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.