Det meste av de ingrediensene du har i grønnsaksskuffen i kjøleskapet kan brukes til en ovnsomelett, bland sammen med egg og litt melk, sett i ovnen og den er ferdig når eggemassen er stivnet og omeletten har fått litt farge på toppen
Krydre med resten av timian`en. Skjær squash, aubergine og tomater i ca 1cm skiver, og krydre med timian ( gjem litt til toppen av chevre`en helt itl slutt )
1 pk kokte aspargesbønner ( kan sløyfes og evnt erstattes med 1 grønn paprika ). Fordel dette i klatter med 2 skjeer på eggeblandingen. Fordel Phildelfia og hviløksrøren i klatter med 2 skjeer på eggeblandingen. 1 pk kokte aspargesbønner ( kan sløyfes og evnt erstattes med 1 grønn paprika ). Fordel dette i klatter med 2 skjeer på eggeblandingen
Jeg har tidligere skrevet om noen av helsefordelene medsopp, link til siden her. med bønner og chili. Høst er tid for sopp og om du ikke har anledning til å plukke dem selv,
Sopp fylt med masse hvitløk, vårløk, fetaost, timian og mynte er en kjempegod rett til for eksempel foccacia og en salat - servert som lunsj eller en lett aftensrett - eller som forrett til en større middag
En annen ting som er så kjekt med slike retter, du kan bruke alt det du liker og alt det du har av rester, og så får du til gjengjeld en nydelig duftende middagsrett som smaker herlig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.