Fordel den varme eggerøra oppå osten og brett lompene sammen. Breakfast Quesadillas med eggerøre. * Eg droppa dette i dag, da sulten vart for stor etter trening
Spe gjerne på med litt mere rismelk for en mere “grøtete” konistens. Quinoa er glutenfritt og kjent for å være en av de beste og mest næringsrike frøtypene vi kan spise med et høyt innhold av protein, mettende fiber og vitaminer
Bland alle ingrediensene sammen og hell det over i formene. Jeg har lagt ut en oppskrift på disse tidligere også, men siden jeg har gjort litt endringer for å forbedre de følte jeg for å dele oppskriften på nytt
Breakfast time. 28. 10. 2014 kl. 11 i. Frokost. Ingen kommentarer. ♥ God morgen. Nå har jeg nettopp spist en god frokost og skal snart hive meg på trening
Therefore, it is a good idea to top it with the best homemade granola and berries. This porridge is actually made in exactly 90 seconds. Make sure that the granola is moist enough before placing it in the oven for about 15-20 minutes
This delicious recipe is best to make the night before, but can also be done in the morning. The porridge is a super breakfast as it gives you the energy boost you need in the morning to take on the new day
Hell røret i en brødform. Jeg hadde en liten brødform og bakte resten i muffinsformer. Følg Just Another Food Story på Instagram for flere daglig bilder på @justanotherfoodstory og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Fest i munn og godt for kroppen. I dag sto jeg opp ekstra tidlig, så fikk i tillegg tid til å sitte ved kjøkkenbordet, høre på radio og drikke en varm kopp te før dusjen og frokosten stod for tur
Istedet for havregrynblandingen kan du bruke en ferdig frokostblanding uten sukker. Du kan tilsette tørkede aprikoser som er fint hakket i stedet for rosiner, eller annen tørket frukt, det er igrunnen bare å bruke fantasien og finne sin egen gode blanding
Dette er forøvrig også en ypperlig lønsj eller middag, for deg som er litt småspist om morgenen. Hvis ikke, kan du ha dem over i en ildfast form, som du setter i ovnen under tomatene
Jeg kan nesten si at jeg hver eneste dag spiser en eller annen formfor grøt til frokost. Her kommer et enkelt forslag fra meg med min vanligste variant blandet med mangopurè og litt annet godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.