Ta det du har og bland sammen en omelettrøre som du steker imuffinsformer. Disseporsjonsomelettene har jeg blogget før, men dette er en litt annen variant og passer perfekt i påsken
i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. …. o. g. h. e. r. k. m. p. s. f. t. n. j. l. v. d. å. a. <. 3. y. u. ø. E. ,. æ. L. C. H. F. c. ´. J. D. S. x
Dagens etter treningrett ble altså den her, Serranoskinke som danderes i en stor muffinsform, i mangel av muffinsform- stekebrett, brukte jeg en stor tekopp som jeg vet tåler å være i ovnen
Jeg kom over en oppskrift som ble kalt latmannsskolebrød. Det er nesten som en variant av de populære no knead brødene, men denne oppskriften krevde ikkedeiglaging kvelden før
Tenkte jeg skulle legge ut tips om gulrotkake imuffinsformer, sånn som vi hadde på navnefesten. Synes nemlig at gulrotkake egentlig gjør seg særdeles godt som muffins, kremen smaker supergodt og blir så fin når man bruker sprøytepose
Denne grunnoppskriften på klassiskemuffinsgir ca. Muffinsene smaker helt himmelsk når de er varme og nystekte, men topp dem gjerne med gulrotkakeglasur eller melisglasur når de er avkjølte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.