Bunnen er laget glutenfri og er toppet med pesto, løk ogsjampinjong. Pai er enkelt å lage og litt kosemat syns jeg - perfekt sammen med en god dessert på fredagskvelden
Fres sjalottløkog hvitløk kjapt med smør og olje på høy varme. Etter en lang uke på jobb, er det godt å sitte seg ned med sin kjære og nyte et deilig måltid og fin atmosfære med levende lys
Ingredienser til andebryst med bakt sjalottløkog sjysaus ✿ -og grønne asparges. Servert med rykende varme fløtegratinerte poteter, knasende asparges, søte løk og en nydelig sjysaus, som har lagd seg helt selv
Denne paien er medsjalottløk, spekeskinke og ruccula som ble en kjempegod smaksopplevelse. Pai er en super måte å bruke opp rester på, så her er det bare til å eksperimentere med smaker
Det er noe med smaken av soyasaus som kan være så sinnssykt vanedannende og sammen med frityrstekt biffkjøtt får du en nesten uimotståelig smakskombinasjon
Start med å kutte auberginen i terninger ogsjampinjongene i skiver. Rett og slett kokt ris med litt løk og kraft som kokes al dente for deretter og tilsettes litt smør og parmesan
Pai medsjalottløk, spekeskinke og ruccula. Pai er en favoritt hos oss og en super måte å bruke opp rester på, så her er det bare til å eksperimentere med smaker
Start med å frese sjalottløkog hvitløk i en kasserolle med olivenolje og ha i hjerteskjell. Denne retten er fransk inspirert med få basiske ingredienser, som gir hjerteskjellene en frisk og lett smak
Ta andelårene ut av posen og legg dem i en ildfast form, sammen med fettet som er i posen. Skyen i formen serveres som saus til andelårene, sammen med den bakte løken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.