I løpet av natten har grynene svellet og kjøleskapsgrøten er klar. Jeg tenkte at jeg skulle gi dere et supert frokosttips, og grunnen til at oppskriften kommer nå er fordi den kan og må lages i dag
MEN det beste med hele greia er at det er superenkelt og lettvint for travle mennesker. Her kommer oppskriften på en av rettene jeg har laget i det siste
I mangel av en italiensk storhusholdning er baksten utmerket å glede norsk familie og venner med, bruke som hyggelige vertinnegaver eller bare fryse ned for å få en kjapp gjenoppliving i vanlig komfyr når det måtte passe
Julepose til medium/stor hund inneholder Honey's Classic som er hundekjeks med smak av honning og vanilje pyntet med yoghurtog carob, og Provit frysetørket kalkun
Endelig mandag og på tide å sove ut etter helga. Har ikke skole før 12 i dag, så da har morgentimene gått med til å sove ut, gå en tur ute, kaffe og til å se gårdsdagens episode av "Hellstrøm rydder opp hjemme"(hurra for nett-tv
NÅR FRANSKMENNENE LAGER LURE TING AV TORSK OG KLIPPFISK. Det er jo selvsagt at folk rundt hele Middelhavet som har kjøpt vår klippfisk, ikke bare har brukt den til Baccalao, om vi trodde det
Grøt er i ferd med å bli en stor trend i Skandinavia, og mange har funnet sin favoritt-topping. Den har allerede rukket å bli en av bestselgerne på Coop
Før jeg gir dere en gaveog et tilbakeblikk så må dere jo få litt mat. Nå har jeg imidlertid fått enda en favoritt i Nanox Varcil – vi leker ikke fancy navn her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.