«Miss Mars» hadde jeg nok aldri prøvd hvis ikke jeg hadde bestemt meg for å lage alle månedene. I samarbeid med Matbloggsentralen utlyste Coop i høst en konkurranse om å få være månedens blogger i deres kalender for 2013
Jeg brukte altså foie gras i patee form , ikke ekte gåselever. Dere som følger meg på Instagram,heter Bakemester Snipp der også,vet at sopphøsten i spania har vært på topp i år
Et deilig tilbehør til paté er en hvitvinsgele. Dette er noe av det beste jeg kan få til forrett og hvis man kjøper en god pate og en cumberlainsaus så har man verdens enkleste forrett
Patè/postei på 1, 2 , 3. Hjort er et utrolig smakfult dyr. Og i Norge begynner det etter hvert å komme mange oppdretterier, så en slipper å sende ut en jeger i håp om å få noe
Etter et døgn i lune omgivelser har fibrene blitt så godt behandlet at de nesten har mistet kjøttstrukturen og gått over i en mer… kultivert tilstand (lammet tror det er en paté
Hjemmesyltede agurker gir status i syltekretser og smaker uovertruffen både på pateer og posteier, i julens potetsalat, finstrimlet i råkostsalater eller til vegetarisk nøttepaté
Hell nøttene over i en food prosessor og kvern de til de “smelter” ned til en myk patè. Ett par dråper stevia med smak (hasselnøtt, sjokolade eller vanilje&krem)
Oppskriften kommer fra boken "Den amerikanske kokeboken" av Jill Parker og Patrik Giardino. Miss Mette etterspurte oppskrift på ostekaken som jeg lager og her er den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.