Finn frem en stor ildfastform, bruk en slikkepott og fordel potetstappen jevnt i bunnen av formen. Bruk en ''potetmoser'', mos potetene, kjør ikjøkkenmaskin sammen med litt melk, smør eller olje, pepper og gjerne littchicken&steak krydder
bland så innkylling og makaroni å fordel det hele i en ildfastform å topp med ost. kok opp makaronien, mens den koker kutter du opp kyllingfiletenei små terninger, så steker du dem ilitt olje,
Potetmos med ramsløk og parmesan er flott følge til nærmest all middagsmat og er gjort i en fei. Ramsløken gir en mild smak av hvitløk og gir mosen et fantastisk løft
Jeg elsker potetmos og har i det siste hatt dilla på en melkefrivariant laget med havrefløte. For forandringens skyld hadde jeg noen terninger med frossen spinatoppi en dag og dette smakte over all forventning
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.