Potetmos med ramsløk og parmesan er flott følge til nærmest all middagsmat og er gjort i en fei. Hell av kokevannet og la potetene stå uten lokk for å dampe fra seg i ett minuttTilsett smør, olivenolje og hakket ramsløkMos med en grønnsaksmoser til ønsket konsistens, den kan godt være litt grovBlir mosen for tørr så tilsett litt melkSmak til med salt og pepperServer potetmosen med noen dråper olivenolje og et dryss parmesan og grov pepper ved servering
Masse tips og oppskirfter på grillmat og tilbehør skal eg selfølgelig dele framover, dagens oppskrift på fylte tomater passer som tilbehør til både kjøtt og fisk, grilla eller ikkje
gratinert potetmos. 11. 03. 2015kl. 26 i. middags tilbehør. Ingen kommentarer. 800g poteter
ca 2 dl melk
3 ss smør
2 fedd hvitløk
50g permesan
litt salt og pepper
Jeg har brukt småtomater delt i fire, men det går godt med vanlige tomater delt i biter, har du ikke aspargesbønner, kan du bruke vårløk eller asparges
Istedet for å kjøpe soltørkede tomater, ville jeg prøve å lage månetørkede tomater. Navnet månetørkede tomater kommer av at man setter tomatene inn i en veldig varm ovn, slår av varmen og lar dem stå der over natten
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Tomater er smakfulle og saftige. Tomater inneholder blant annet vitamin A og vitamin C. Behandlede tomater har mer lykopen enn rå tomater, så denne retten er en real lykopen bombe
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.