Dette er en luksusutgave av en potetsalat , smaksrik, enkel å lage og en vinner til sommerfesten. En god potetsalat som egner seg som tilbehør til litt av hvert er et » must» i sommersesongen
Pynt medbaconog oregano. Smak til med salt og pepper. Ha sennep, honning og sitronsaft i en bolle. I dag lagde jeg en deilig salat til lunsj, oppskriften jeg tok utgangspunkt i fant jeg på opplysningskontoret for frukt og grønt sin side
Det viktigste kokken må passe på med en potetsalat er å ikke koke i stykker potetene. Det er en ganske enkel affære bestående av poteter (naturligvis, egentlig den eneste obligatoriske ingrediensen i en potetsalat), rødløk, fennikel, kapers og persille, samt en skarp dressing av grov og glatt sennep, hvitløk, god olivenolje og litt sitronsaft
Tilsett så rømmen, sennep, majones og hvitløkspulveret og bland godt. Tilsett egg i biter, gressløk, baconet, purren og løken og maisen i bollen med potetene
og til slutt lukket jeg baconet rundt. Jeg brukte en paiform hvor jeg la baconskivene som på bildet. Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Men med denne oppskriften så føler jeg at jeg alltid klarer å tilsette det folk ønsker hver gang, uten å måtte forandre på selve grunnoppskriften, og det er jo fantastisk
Det skal sies at potetsalat ikke er den eneste retten jeg mener er obligatorisk på koldtbordet, for min del bør det også være minst en grønn salat og eggerøre, gjerne med røkt laks
kutt smør i terninger og smuldre kjapt sammen med melet. D denne er herlig å Fyllt medbacon å passer perfekt til middag eller rett å slett en bedre lunsj
I dag får dere oppskrift på en potetsalat som både smaker godt og ser fin ut. Den kan spises som tilbehør til kjøtt eller fisk, men er også utmerket som et selvstendig måltid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.