Det viktigste kokken må passe på med en potetsalat er å ikke koke i stykker potetene. Det er en ganske enkel affære bestående av poteter (naturligvis, egentlig den eneste obligatoriske ingrediensen i en potetsalat), rødløk, fennikel, kapers og persille, samt en skarp dressing av grov og glatt sennep, hvitløk, god olivenolje og litt sitronsaft
Noen vil ha med purre isteden for løk, noen må ha mais, sennep, ja listen er lang. Jeg har en oppfatning at vi lager potetsalat helt forskjellig og at vi har forskjellig preferanser
Det skal sies at potetsalat ikke er den eneste retten jeg mener er obligatorisk på koldtbordet, for min del bør det også være minst en grønn salat og eggerøre, gjerne med røkt laks
Start med å skylle potetene godt. Når røren begynner å tykne bytter du over til olivenolje. Dette er en frisk potetsalat som passer til både grill og spekemat
Denne har jeg lagd i flere år, og det er kanskje på tide at jeg deler den med dere. Potetsalat var et av tilbehørene vi hadde på bordet da vi grillet forrige helg
Da fikk jeg tips om at en slik salat ville smake llike godt med andre grønnsaker. I dag fikk jeg utrolig lyst på potetsalat til kotelettene som skulle bli dagens middag
I løpet av sommeren blir det mye grillmat og da passer det kjempebra med hjemmelaget potetsalat. Bytt ut laktosefri lettrømme med ekstra lettrømme, sæterrømme, creme fraiche og bruk vanlig majones hvis du foretrekker det
Hjemmelaget potetsalat er et viktig tilbehør sammen med grillmat, synes jeg. Smak til med havsalt. Denne potetsalaten inneholder mindre fett og mer proteiner enn mange av de potetsalatene du får kjøpt på butikken, så er derfor et sunnere alternativ
Legg potetene i en form eller på et stekebrett, hell over olivenolje og salt. Grillsesongen begynner kanskje i mai for noen (for noen enda tidligere), og da er det kjekt med en deilig lun potetsalat på tur
En god potetsalat som egner seg som tilbehør til litt av hvert er et » must» i sommersesongen. Rør rømmen med karri, salt, pepper og hakket basilikum, rødløk og erter, smak til med mer krydder om nødvendig
Denne potetsalaten er et ypperlig alternativ til den tykke rømmedressingen de fleste er vant med. Kan helt fint lages med gårsdagens kokte poteter som du ikke vet hva du skal bruke til
Nydelig, smakfull potetsalat. Jeg brukte små nypoteter og serverte dem hele, med skallet på. Potetsalat. Serveres til grillmat, røkt kjøtt og stekt fisk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.