myTaste
myTaste.no
Søk
Populære kategorier
Kaker
Middag
Dessert
Brød
Fisk
Supper
Lavkarbo
Jul
Glutenfritt
Kylling
Sunn mat
Gjærbakst
Bakst
Tapas
Frokost
Smoothie
Pizza
Kjøtt
Pasta
Nam
Muffins
Snacks
Vegetar
Lunsj
Tilbehør
Bake
Cupcakes
Hekling
Pai
Kos
Sauser
Indisk
Kjeks
Rundstykker
Thai
Konfekt
Populære oppskrifter
Oppskrifter skapt av brukere
Sider
Om myTaste
FAQ
Support
Cookies
Jobber
Vilkår for bruk
Personvern
Analytics
Legg til oppskrift
myTaste actions
Hent myTaste nettleserknapp
Opprett ny oppskrift
Save recipe from a website
Koble en blogg til myTaste
Notifications
You have no notifications
Logg inn
Opprett en konto eller logg inn
Del denne oppskriften
0
Lagre
Mamma Britas matblogg
Potet-lefser
Vurder denne oppskriften!
Din vurdering
Sammenlagt vurdering
0
0
vurderinger
0
55
Ingredienser
1 kg
mandelpotet
200 g
hvetemel
200 g
byggmel
1 ts
salt
¤ Kok potetene med skallet på, møre i vann, uten salt i kokevannet.
¤ Ta av skallet på potetene mens de er varme.
¤ Mal potetmassen 2 ganger i kjøttkverna.
¤ La så potetmassen avkjøles.
Instruksjoner
Kommentarer
Logg inn
eller
Registrer deg
for å skrive en kommentar.
Poste
Mamma Britas matblogg
1
282
Følg
Også lagret i
Takke
hanne.narbuvold
lefse
randi.k2
meg
dagmar.rovik
Show all 55 cookbooks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.