Pavlova kake for meg var bare en kake jeg har sett mange lage for 17. mai og poste ut bilder av. Men da jeg fikk denne servert av en god kollega, snudde det min kakeverden (og alle andre som fikk en del av denne)
Igjen nærmer det seg den store norske fest dag nr. 1, nemlig vår nasjonaldag den 17. mai. Nesten alt som kan krype og gå er ute og feirer fra tidlig om morgenen til sent på ettermiddagen
Hei har laget denne for. Hei har laget denne for eeeeelsker lemoncurd og synes lett en pavlova kan bli vel søt, men med bær og lemoncurden blir den fantastisk
Det tar seg pent ut på bordet som dessert når du har gjester og er alltid like vellykket. Den kjente og kjære Pavlova kaken er etter hvert kjent over hele verden
Deretter har du i litt og litt av melis, sukker og vaniljesukker. Jeg har tidligere pleid å røre inn eddiken for å hånd, men hadde den i mens kjøkkenmaskinen gikk
Jeg doblet oppskriften jeg har på Pavlova med bringebærkrem. Nå har dette blitt til en klump i kjelen. Når blandingen har fått avkjøle i noen minutter (ca
Når deigen har fått svelle fordeles den jevnt utover i en brødform. Vi har blogget om dette før, men siden antall likere på Facebooksiden vår nærmer seg 1700 synes vi det var på tide med en reprise
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.