Proteinrik og sunn frokost som også gir deg gode vitaminer og mineraler fra både egg og bær. Stekes på middels-sterk varme, ha tålmodighet og ikke forsøk å snu pannekaken før røra har stivnet påden øvre siden
Rut svorenpå ribba og gni den godt inn med salt og pepper. Hell på ca. Ta bort aluminumsfolien. Legg ribba med svoren opp i en ovnspanne, pass på at beina er skåret over og at svoren er godt rutet opp
Bruk en rund springform ca. Kle en springform med bakepapir. noen dråper vaniljeessens. Hell i røren og stek kaken ved 150 °C i ca 1 time og 30 minutter. Dekk til kaken med folie etter 1 time slik at den ikke blir for brun. 100 g hakkede pecannøter, mandler, pistasjenøtter eller valnøtter
La deigen heve til dobbel størrelse på et lunt sted. Så når han kom for å hjelpe oss med å legge tak i helja, bakte to julekaker, en te oss og en han kunne få med seg heim
så om du er usikker på om den minste vil ha bygg, gi ensmaksprøve før du blander alt sammen. I dag har jeg en rett til dere som er helt ny her påbloggen, og det blir definitivt ikke siste gang jeg lager det
Pepperkakehus Peppernøtter Lussekatter Sirupsnipper Brune stenger Kanelpinner (lagte i fjor, og var kjempegodt, ble til at jeg spiste mye av deigen også, ups) Krumkaker (har lyst til å prøve, men har ikke krumkakejern) Risboller Havremakroner Bildene er fra weheartit
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.