Dette må du bare prøve, det ble SÅ godt. Svinebiff med søtpotetfries. Jeg lagde det egentlig til S, men endte opp med å smugspise halvparten før jeg serverte det
Ja takk, til søtpotetfries. Herlige, sprø og de passer til alle typer kjøtt- spesielt til grilling. Enkelt å lage og de står i ovnen mens du tilbereder resten av måltidet
Jeg følte meg utfordret til å prøve. Da jeg vandret langs Akerselva, gjennom mathallen og opp til Birkelunden i går, ble jeg fortalt at søtpotetfries var inn
Oppskrift og foto. Franciska Munck-Johansen. Crêpekake med bringebær og limekrem. Til 10–12 personer. Overrask gjestene dine med denne drømmen av en kake
Mat er en lidenskap. For min del blir det også en god måte å koble av fra en travel hverdag på. I dag ble jeg inspirert av Kristine Weber sin muffinsoppskrift
I en stund nå har har jo det svirra rundt en oppskrift på egg på Facebook som je har hatt lyst til og prøve og idag prøvde jeg jo den da og den var kjempe GOD
Reinsdyrstek er noe av det mest eksotiske norske maten jeg kan servere mine gjester. Jeg som er nabo til Trollheimen, er så heldig å få kjøpt smakfullt, kortreist kjøtt fra min lokale reineier på Nerskogen
. Etter å ha fått noen kasser med tomater, må de jo brukes på en fornuftig måte. Det er jo måte på hvor mye tomat og egg jeg kan spise, så da ble løsningen å lage hjemmelaga tomatsaus
Hvis du prøver å lage din egen gløgg blir det aldri det samme å kjøpe ferdig gløgg på flaske. Prøv å lag din egen gløgg, sett deg litt nedpå og stress ned
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.