2 og
la ligge i 20 minutter • Gjenta prosessen 1-2 ganger • Siste gangen legger du deigen i en bakepapirkledd langpanne, la den ligge i 15 minutter • Dra så deigen ut til den er 2 cm tykk, og la den heve under et klede til dobbel størrelse
230 grader,
skru ned til 190 og stek i ca. 35 minutter • Avkjøl
Er det en suppe derebare måå teste ut er det denne. // Fløyelsmyk linse- og gulrotsuppe - med en fyldig smak av kokosmelk, hvitløk, ingefær og deilige kryddere //
Dette må være verdens enkleste pannekake-røre, og samtidig så digge. Stekes på middels-sterk varme, ha tålmodighet og ikke forsøk å snu pannekaken før røra har stivnet på den øvre siden
I dag tenkte jeg skulle dele min favoritt-oppskrift med dere. Focaccia smaker himmelsk godt -. og passer utrolig godt til tilbehør til mange forskjellige typer mat
Herkommer det oppskrift på focaccia, noe som er utrolig godt til salater og grillmat. Du trenger. Bre deretter deigen ut i en langpanne, ta olivenolje på hendene så går det veldig lett
Brødet er ofte pyntet og smaksatt med krydder og grønnsaker som assosieres med pizza. Grunnoppskriften er antatt å ha utviklet seg hos etruskerneellergrekerne, men er i dag mest kjent som en delikatesse i det nord-italienske kjøkkenet
Focaccia er et italiensk brød som vanligvis er smaksatt med havsalt, urter og grønnsaker. Dette er kanskje det enkleste brødet du kan lage og det er kjempegodt
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Nå er det helg igjen og idag vil vi dele med dere en oppskrift på focaccia. Dette er en italiensk rett, men focaccia er populært både i og utenfor Italia, og kan nytes som den er, som tilbehør til andre retter, eller som smørbrød
Når man lager klassisk, italiensk focaccia, legger man deigen i en langpanne, stikker hull i deigen med fingrene og fordelerover god olivenolje og masse urter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.