Trill ut lange pølser, mens du har biter av fetaost på kjøkkenbenken som jobbes lett inn i deigen. Som jeg skrev fikk vi helt fantastisk god mat som var laget av matblogger Trine som har bloggen Klisjehjemmet
Forøvrig så reiser vi på ferie i morgen, så noen av innleggene fremover vil være forhåndsskrevet. Jeghar vel så vidt nevnt på bloggen at jeghar heklet mye i det siste
Legg hode til siden og trekk motsatt arm nedover og strekk, gjenta på andre siden. Tenk så utrolig heldig jeg er som har utrolig fantastiske, kreative kolegaer, det er virkelig en stor gave
Her harjeg gått lenge rundt og trodd at det var vår(nordlendingenes) sak å kunne alt om tosk. Da kan du vel tenke at jeg spisser ørene og strammer meg opp, både mentalt og fysisk
Fint å ta med som vertinnegave,. Det var i grunnen enklere enn jeg hadde trodd, men nå vet jeg bedre hvilken konsistens som er best for penest resultat
Boken inneholder både middager og snacks, og til nå harjeg bare testet ut noen middagsretter. Jeg startet med å smelte smøret, og blandet inn søtningen og sukrinmelisen
Oppskriften finner du HER. (ja jeghar byttet navn på de). Disse må jeg lage hvert år, men nå måtte jeg vente så lenge som mulig, hvis ikke hadde de blitt borte lenge før jul
Enhver må finne ut hva som passer best for en selv av supermat, men jeg tror de fleste kan finne noe som kan være til hjelp og gi mer overskudd og en sunnere livsstil
Finnes det noe mer fantastisk enn å høste egenprodusert mat. Med en sommerlig rett med masse grønt som dagens gastronomiske mål, gjøv jeg friskt løs på grønnsaksskuffen i kjøleskapet
Denne matvaren inneholder nemlig alle de livsnødvendige stoffene kroppen trenger, unntatt vitamin C. Men det er ofte fersk frukt og grønnsaker i kjøleskapet og jeghar uansett alltid fryste bær og fryste grønnsaker i fryseren
Vil du steke torsk, bland filleten (uten skinn) med mel, salt og pepper, så steker du med litt smør. Her harjeg med meg det som ble igjen i fra middagen dagen før
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.