For å få en flatere mage er det først og fremst overflødig fett utenpåmagemusklene du må til livs. Dette er så klart ofte på grunn av selvfølelse og et ønske om å se bedre utog føle seg vel
Har du lyst til å få tilsendten uke av mitt onlineprogram - GRATIS kan du lese om dette HER Nøkkelen til et vekttap ligger nemlig ikke bare i hvor mange kalorier du spiser, det handler også om å gi kroppen nok næring
Full oversikt over alle menyene finner du HER. Denåttendemenyen er klar, noe som betyr at du når har 8 frokoster, 8 lunsjer, 8 middager og 8 søtsaker tilgjengelig. Som vanlig ser vi litt generelt på hva vi spiser først, slik at du også kan sette sammen egne menyer om du… 8 lunsj. 8 middager og
Sjekk uthjemmesidene til butikkene, for ukens tilbud, før du går utog handler. For ja, det er som regel bare utspedd erstatninger du får i de fleste masseproduserte pizzaene
Veldig mange som kommer til meg har alt forsøkt å gå ned i vekt en stund eller forsøkt gjentatte ganger uten større hell, og det er helt klart ting som går igjen hos så godt som alle
Min utfordring til deg, og meg. Ofte så er det måltideneutenfor hjemmet som byr på utfordringer. Vi fokuserer helt ogholdent på de tingene vi skal ha bort i fra livene våre, i stede for å tenke på det vi ønsker å legge til
Proteinpulver er ikke nødvendig, men det gir ekstra proteiner og ikke minst en god sødme. Ikke fordi tørre brødskiver er farlig, men vafler er jo så mye bedre
Vi trenger dem også, men i riktig form ogmengdeutifra hvor fysisk aktive vi er. Vi snakker lite om at det er maten vi spiserognæringen vi får som faktisk er drivkraften bak alle prosesser i kroppen
Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var på grunn av det utrolig gode næringsinnhold, det er jo det vi leser over alt, men det er mest på grunn av at det har enutrolig god evne til å binne væske og svelle
Klem vannet godt ut av nesleneog kjør dem i blender med hvitløken, litt olje og chilli. Det er kanskje noe av det sunneste du kan spise, ogdenne er så god at jeg ikke klarer å ha denstående i kjøleskapet
Puttet i en form med selskap av hvitløkskesamklatter (kesam, hvitløk, salt og pepper). Trippel porsjon av Kristines proteinpasta skåret ut i størrelse etter formen, lagvis med kjøttsaus (tomater, løk, hvitløk, krydder, kjøttdeig,
Kjør spinat til smuler og tilsett helt til slutt, rør rundt og la det bli mykt og saftig. Begge typer er sprø og fine, og jeg bruker dem ofte selv i en frisk salat, men ønsker du å få i deg mer næring så er spinat dentypen du bør velge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.