Har du lyst på noe digg til kvelds så er eggedosis eller eggefluff/proteinfluff perfekt å lage når du ønsker noe som bidrar med god næring samtidig som det er kjapt å lage
Eller «proteinfluff» som mange kaller det, men i mine øyne er det prekonkurransediettdesserten jeg startet med for 7 år siden – nemlig med eggehviter som base
Kanskje noe fyll du har laget selv, som proteinfluff. Her om dagen ble det skikkelig pannekakelunsj. ) Disse klassiske, nydelige pannekakene er frie for korn og gluten
Kanskje keso, kesam, yoghurt, skyr naturell, proteinfluff eller liknende blandet med f. God morgen. Er ikke pannekaker noe av det beste å spise til frokost
Å lage proteinfluff er kjempeenkelt, men krever likevel litt erfaring mtp forholdet - og at man har proteinpulver som er minst 50/50 kasein, men det aller beste er 100% kasein
Til dere som fremdeles ikke har oppdaget proteinfluff. PRØV DET. Du kan spise det alene (mettende og i lengden litt kvalmende) eller som topping (helt perfekt) til f
Denne har jeg brukt mest når jeg har laget glasur til kaker eller muffins, men også i proteinfluff. Selv bruker jeg steviadråper til kaffe, grøt, kesam/cottage cheese, kaker, glasur og proteinfluff, for å nevne noe
Leenge har eg sikla etter flotte og herlige proteinfluff bilder. Hei. Dette blir ofte laga av folk som er på diett, da det er lite kcal og veldig vomfyll
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.