Er det noe jeg forbinder med jul så er det appelsiner og i kombinasjon med litt seige tranebær ble disse kjeksene noe av det beste jeg har bakt til jul i år
Jeg har sett mange oppskrifter på "hveder" de siste ukene, og det så veldig godt ut. Det var tegn til at der ikke lengre skulle drives handel og at kroer, bevertninger og lignende skulle lukke, så folk kunne gå hjem og hellige seg den forestående bededag og møte veluthvilte og edru i kirken neste morgen, som forordningen krevde
mars har jeg laget to sjokoladekaker, en bløtkake, en langpannekake, to omganger med kjeks, en iskake, en porsjon cupkakes og i skrivende stund lager jeg den fjerde porsjonen med makroner
Det var et slit, og noe hærk når jeg sto midt oppi det. Etter veeeeeldig mange forsøk, fikk jeg endelig til franske makroner på det fjerde… (eller ble det femte
Måtte også teste ut fremgangsmåten, og det var absolutt ikke vanskelig. Gjenta dette til fjerde deigsirkel er lagt over, men den skal ikke dekkes med Nutella
Pensle med smør og legg på fjerde ark filodeig, og pensle med smør og legg på femte ark filodeig. Her kommer en matrett, som jeg sniker inn i ostekategorien her på bloggen selv om det ikke er en søt kake
Fjerde steg er du klar til å gå igang med når kjøttet skal freses litt i pannen før servering. Tom Victor Gausdals «Kokkelære» var skjult i en av pakkene og dagens rett er inspirert fra hans mesterverk
Og synes du som meg at tre biter eplekake ikke ble nok, så kan du spise en skål med mager cottage cheese, en dæsj fun light, blåbær og jordbær sammen med det fjerde eplekakestykket
Jeg hadde litt olivenolje i pannen på første ogfjerde steking. Og der er det en oppskrift som er rask, enkel og som oftes har man alle ingrediensene i hus
Og synes du som meg at tre biter eplekake ikke ble nok, så kan du spise en skål med mager cottage cheese, en dæsj fun light, blåbær og jordbær sammen med det fjerde eplekakestykket
Hele blandingen er most godt på stavmikser, og toppet med to biter sukrinsjokolade. Dette er faktisk fjerde dagen på rad hvor jeg ikke har fått trent på morgenen, slik jeg egentlig foretrekker, men i morgen blir det endelig igjen
Fjerde lag. Denne spinatlasagne er en lettere variant som passer til hverdag og fest. Den friske smaken av ricotta ost sammen det salte prosciutto skinke, deilig tomatsaus og toppet med parmesan og mozzarella ost, gjør retten himmelsk
Men på fjerde forsøk var jeg fast bestemt på å gjøre det riktig, nå hadde jeg jo lest og lært mye om det å lage nougat, så følte at nå skulle jeg jammen klare det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.