Proteinmiddag (lavkarbo indisk laks, quinoaburgere)
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 1/4 dl quinoa
  • 1 liten løk finhakket
  • 400 g hermetiske, svarte bønner
  • 3 hvitløksfedd, hakket
  • 1 ts cajennepepper
  • 1 1/2 ss tørkede korianderfrø, knust i morter
  • 2 ss spisskummen
  • 2-3 store kvaster persille
  • salt og pepper
  • vann
  • 1/2 ts spisskummenfrø
  • 6 dl youhurt naturell
  • 1/2 ts chili, malt
  • 1/2 ts salt
  • 1 dl fersk mynte
  • 1 middels stor agurk
  • 2-3 små grønne chilier eller så mye du synes passer
  • 1/2 kg laksefilet
  • 2 1/2 dl tørket kokosrasp
  • 2 1/2 dl korianderblader, hakkede
  • 4 fedd hvitløk,skrelt og finhakket
  • 3 ss presset sitron
  • 1/2 malt chili

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.