Proteinrik frokostgrøt
Kristin Koker
Kristin Koker
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1-1,5 dl glutenfrie havregryn eller hirseflak, evt litt av hvert.
  • vann
  • 1/2 finrevet eple (kan sløyfes)
  • 2 ts kollagenpulver*
  • 5-6 steviadråper, gjerne french vanilla
  • klype salt
  • 1/2 eple i terninger, ev. bananskiver, ev. bær.
  • 1/4 kopp (0,6 dl/4 ss) mandelmel
  • 1/4 kopp (0,6 dl/4 ss) kokosmasse
  • en neve mandler, grovhakket
  • en neve kokosflak om du har, det ser lekkert ut.
  • 1 ts kanel
  • 1 ss kokossukker (valgfritt)
  • evt. en liten neve rosiner

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.