Server med for eksempel en grønnsalat og grovt brød. Jeg er faktisk veldig glad i pai, det er en lettvinn løsning og helt genialt hvis man har masse rester i kjøleskapet man ikke helt vet man kan bruke til
Skrell eggeneog del de i to på langs med en skarp tynn kniv. Ta ut plommen og ha de i en skål sammen med de andre ingrediensene til fyllet untatt chili og rør godt sammen, bruk en gaffel, da går det greit
Topp med tomatskivene oglegg noen osteskiver over tomatene. Knus eggene i en bolle og ta i matfløten. Når pai blir omtalt som et lite festmåltid man har gjort seg flid med, ja, da kan man selv forestille seg hva som har blitt slengt på asjettene her i gården
Bunnen består hovedsakelig av blomkål ogegg, mens den er fylt med en deilig tunfisksalat. I går kveld laget jeg denne proteinrikepaibunnenmed tunfiskfyll
Og bare sånn i tilfelle dere ikke fikk det med dere i går. En boks med hakkede tomater. Deretter kan du legge på valgfrie grønnsaker eller frukt – test ut ananas eller banan på, jeg lover at det er godt
pisk sammen egg, kremfløte og kesam tilsatt litt pepper og hell dette i paiformen. Stek bacon lett i litt smør oglegg det på et kjøkkenpapir etter steking
Vafler er en favoritt hos meg, og disse proteinrike søtpotet vaflene er sunnere enn vanlige vafler, smaker i tillegg kjempegodt, og kan nytes med god samvittighet både til hverdag og helg
Siden den er full av proteiner, fett og lite karbohydrater i form av de eventuelle grønnsakene du velger å legge på, er dette den ultimate LCHF- retten (inspirasjon fant jeg på facebook)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.