Hei hei. Riktig god dag. I oppveksten lagde jeg og en venninne risboller hele tiden som hverdagskos. De er laget av puffet ris og smeltet sjokolade som er samlet i topper eller i muffinsformer
Butterdeig med vaniljekrem og blåbær er veldig godt. Disse herlige fristelsene er superenkle å lage. Det eneste du trenger er butterdeig, vaniljekrem og ferske blåbær
Jeg syntes alltid at risboller var noe av det beste som ble servert i bursdager på barneskolen, men av en eller annen grunn ba jeg aldri mamma om å lage det hjemme
Ingen jul uten risboller her i huset. Unga elsker dem og jeg ender som regel opp med å lage 2 posjoner (vi er en familie på 6- meg selv, min mann og 4 gutter i tenårene
Risboller er min barndoms favorittjulebakst og en av få tradisjonelle ‘bakverk’ jeg lager til jul. Disse bollene er ekstra gode ettersom de er basert på eggedosis, de blir dermed litt mer luftige og ikke så tunge
Frokostblanding er så digg. Det er kjapt og godt, og genialt til frokost. Når jeg var lita spiste jeg alltid havregryn med H-melk og ett tonn med sukker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.