♥ Smelt sukrin gold i en panne, hell i sjokoladepuffblandingen og vend godt. (11-12 stk). 2 ss yaconsirup. 20 g kakao. 2 ss vann. 25 g sukrin gold. 50 g puffet kamut (eller puffet ris/havre). Ellers sitter jeg og går igjennom året 2014 – og for et år. (11-12 stk). 2 ss yaconsirup. 20 g kakao. 2 ss vann. 25 g sukrin gold. 50 g puffet kamut (eller puffet ris/havre)
( gir ca 20 stk ). 2,5 dl vann. 1/2 ts salt. 2,4 dl hvetemel. Sett gryten tilbake på platen på lav til middels varme og rør hele tiden til du får en glatt klump med deig, og det blir et belegg i bunnen av gryten (2-3 minutter). Stekes midt i ovnen 20 -25 minutter, til de er blåst opp og er lysebrune på toppen. ( 15-20 min). Relatert ca 20 stk. 2,5 dl vann. 1/2 ts salt. 2,4 dl hvetemel
Cream puffs. Fill the puffs with whipped cream (best right before serving). Creamy dreamy Cream puffs. 2 ½ dl water. 2 tsp vanilla powder or vanilla extract. Mix together 21/2 dl water, 7 tbsp butter and 1/4 tsp of salt into a pot. Preheat oven to 400º F (204º C), bake for 20 minutes. 2 ½ dl water. 2 tsp vanilla powder or vanilla extract. Mix together 21/2 dl water, 7 tbsp butter and 1/4 tsp of salt into a pot
Garnet jeg har brukt er Gjestal Rubin fra SparKjøp i fargene brun nummer 486, off-white nummer 400 og beige nummer 485. Jeg har brukt pinner nummer 3 og 3,5
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
Ettersom min nevø klør av mye ull, stakk jeg innom Strikkelykke i Gågaten og kjøpte Sandnes merino i hvit nummer1002, svart nummer 1099 og rødt nummer4219. Jeg har brukt pinne nummer 3 og 3,5. Jeg skiftet så til pinne nummer 3,5 og glattstrikk. Etter 20 omganger fra vrangborden skiftet jeg til svart, og strikket to omganger med svart. De to maskene som felles er nummer 9 og 10. Strikk så 3 omganger uten å felle, før man gjentar fellingen – men denne gangen er det maske nummer 8 og 9 som skal felles. Legg opp 1 luftmaske med hvitt og pinne 3,5, hekle 12 staver i luftmasken. Hekle 2 staver i hver stav fra forrige omgang omgangen ut = 24 staver. Til hele luen brukte jeg cirka 28 gram hvit, 24 gram rød og 4 gram svart. 2 staver i hver stav fra forrige omgang omgangen ut. 24 staver Avslutt med en kjedemaske i første stavmaske. 28 gram. 24 gram rød
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
Puffet ris. Vend inn puffet ris & kokosmasse. Fordelen med disse er at de slipper å stekes, så går raskt unna… Snadder på 1,2,3. 250 g. 200 g. 2 stk. 2 dl. Mvh 250 g Delfiafett. 200 g. 2 stk Egg. 2 dl Sukker. 100 g Puffet ris
De er laget av puffet ris og smeltet sjokolade som er samlet i topper eller i muffinsformer. Det er en sjokobar med puffet ris, marshmallows og mandler
17-Mai kaken nummer 1. 2015. 20. I dag har jeg laget kaken som fremstår som 17-mai kaken nummer en i media, Pavlova. 6 eggehviter 250 g sukker 2 ts bringebæreddik 1 ss maizena. Sett stekeovnen på varmluft, 120 grader. Nå tegner du opp på bakepapir en sirkel etter en form på 28 cm. sukker 20 g. vaniljesukker 2 dl. Kok opp og kok vaniljekremen i 2 minutter, hele tiden under konstant visping (viktig for å unngå klumper) til kremen blir tykk og blank. 17-Mai kaken nummer 1
2 store egg. 250 g kaldt smør. Dekk deigen med plast, og legg den kaldt i mins 2 timer, eller gjerne over natten. Ha mel på bakebordet og kjevle ut deigen avlang, til ca 60×20 cm. 225g i ca 12 minutter. Stekes midt i forvarmet ovn 225 g til de er gyldne. 2 store egg. 250 g kaldt smør. 20 cm Legg det kalde utkjevlede smørret i midten. 225g i ca. 12 minutter En butterdeig
BIKINIKLAR Del 2. Ukesmeny nummer 1. 2015 kl. 22Kategori. 150-200 gram proteinkilde, 5-10 nøtter, grønnsaker eller 100 gram frukt. 2 styk knekkebrød med 1 egg, 4 skiver kokt skinke og 1 appelsen. 2015 kl. 42. 2015 kl. 52. 2015 kl. 26. 2015 kl. 2015 kl. 2015 kl. 42. 2015 kl. 2015 kl. 52. 2015 kl. 2015 kl. 40% karbo40% protein20% fett20% Karbo40% protein40% fettMEN om man har et veldig svingende blodsukker, mye bukfett og trener lite vil det FYSISKT være lettere å gå ned i vekt med lite karbo. 2015 kl. 20% Karbo40% protein40% fettHvordan vlle et kosthold gjennom en uke sett ut da. Derfor kunne jeg tenkt hva som ville gitt20% Karbo40% protein40% fettDu gjør en super flott innsats. 2015 kl. 2015 kl. 2015 kl. 2015 kl. 2015 kl. 12. 2015 kl. 12. 20. 2015 kl. 2015 kl. 150-200 gram proteinkilde, 5-10 nøtter, grønnsaker eller 100 gram frukt. 42. 20
2 plater butterdeig. Følg bruksanvisninger på pakken og ta ut butterdeigsplatene 20 min. 2. Sett ovnen på 200 grader. Stek i ovnen i 15-20 minutter. Det smaker også veldig godt, det kan jeg love 2 plater butterdeig
Vodka sour6 cl Vodka4 cl Sitronsaft2 cl Klar sirup/sukkerlakeLag sukkerlakke ved å løse opp 100g sukker i 1 dl varmt vann. Risk i 15 til 20 sekunder. 2 cl
Disse søtpotetpuffene går det dessuten veldig raskt å lage,noe som er en fordel når fredagskvelden kommer,da er det gjerne sofaen og ikke kjøkkenet som frister
225 g Hvetemel. 225 g Sukker. 1/2 ts Salt. Du kan steke hele røren i en 20 cm springform (ca 60 min steketid), eller fordele røren i to 20 cm springformer (ca 30 min steketid). – Fordel røren i to smurte 20 cm spingformer eller alt i en springform. 1/2 ts Vaniljeekstrakt. 1/2 ts Salt. 200 g Mørk sjokolade (70 % kakao). La det bruse fra seg før du setter blandingen tilbake på middels varme, og lar det koke i 1-2 min. Det tar 2-4 min. – Begynn med en bunn på fatet, fyll deretter på med litt under halvparten av sjokoladekremen, fordel det jevnt ut mot kantene og legg deretter på bunn nummer2. 225 g Hvetemel. 225 g Sukker. 1/2 ts Salt. 1/2 ts Vaniljeekstrakt. 1/2 ts Salt. 200 g Mørk sjokolade (70 % kakao)
Triks nummer en er å skålde kornene før du tilsetter dem i deigen. Triks nummer tre. Triks nummer to en å forvarme ovnen på 250 grader, for så å sette den ned til 200 grader når du setter brødene inn i ovnen. Til 2 brød trenger du. 4 dl helkorn (blanding fra butikken) 2 dl gresskarkjærner 1 dl linfrø 4 dl kokende vann 1 pakke gjær 1 ss honning eller sukker 3 dl lunken vann 3 ss rapsolje 1 ts salt 6 dl Fibra fullkorns hvetemel 3 dl havremel 3 dl speltmel eller mer Fibramel Slik gjør du. La blandingen stå i minst 2 timer, men den kan godt stå i flere timer. Snitt brødet på langs og stek dem som beskrevet i triks nummer to i 35 - 40 minutter. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER Stort Smil Desiree 250 g. 200 g. 2 brød. 2 dl gresskar
“Sjokoladeboller” – Sjokoladebar av puffet ris, marshmallows og mandler. Det er Desember og julemåned. Julepynt, julekos, pakker, gløgg og tre nøtter til askepott står for tur
Falt virkelig i smak her i huset - og må nok raskt til med porsjon nummer to. 2015 kl. 22. 24 i. 1/2 ts kardemomme. 25 minutter. 2015 kl. 22. 24 i. 2015 kl. 22. 24 i Baking. 2015 kl. 22. 24 i Baking
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.