Pulledpork har nesten blitt vår nye nasjonalrett. Uansett så virker det som populariteten til denne retten bare stiger, man får kjøpt det «overalt» Man får også nå mange ulike varianter av pulled-retter, bl
Pulledpork er visst veldig inn i Norge nå. Her kommer en versjon kalt pork carnitas. Blant annet sto pulledpork på menyen og vi dro til slakter Idsøe i Stavanger
Pulledpork. Pulledpork ble stekt i form med varmluft 180 grader i 25 minutt, som angitt på eska. Denne retten skulle egentlig hett kanin i butterdeig – det spiste jeg nettopp når vi hadde en vårtur til Paris, kjempegodt
Pulledpork er et amerikansk fenomen som i den siste tiden har tatt Norge med storm. Måten pulledpork tradisjonelt lages på er ved å gni kjøttet inn i en «dry rub», en såkalt krydderblanding og la den ligge i dette en stund
Pulledpork blir som regel tilberedt av svinenakke, men det hadde de ikke på 'nær-butikken'. Jeg serverte pulledpork med ovnsbakte søtpotetet, rødløk, maiskolber, den sykt gode sausen og
Pulledpork er en av mine favoritter for tida. Det heter pulledpork fordi kjøttet er revet fra hverandre med to gafler når det er ferdig stekt, så revet svin egentlig da
Rull den sammen og spis & nyt. Pulledpork, tilberedt i Crock-Pot, som du finner oppskrift på her. Du får også kjøpt 'ferdig laget' pulledpork, men den du lager selv blir mye bedre
Apple Filling. Høyt henger de og sure er de. Ja, det er de norske eplene jeg snakker om. Vi har tidlig modne sommerepler i vår hage, og de er så sure at de nesten ikke er spiselige, men bare nesten
Så kan kjøttet "trekkes" fra hverandre - derav navnet pulledpork. Begynn med nakkesteken. Den må trimmes litt, sener og fett fjernes, så det blir et helt stykke kjøtt
"Pulledpork" servert i grov lefse med coleslaw og guacamole. Jeg har i lengre tid hatt lyst til å lage "pulledpork" hjemme, så i går stod det på middagsmenyen
PulledPork er lykken foran BBQ-grillen i sommer, men det krever forberedelser. Rundt påsketider startet jeg min BBQ sesong, og i år fikk jeg lyst å lage PulledPork, «svine plukk»
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.