Lakseolje med appensinsmak. Ca 150 gram fryste bær (blanding av bringebær og jordbær)1 dl melk1/2 boks skyr vaniljeEn skvett grapefrukt-juice1 ts lakseolje med appelsinsmakLitt søtningsmiddel (smak deg frem)
Benytt sjansen når den er her og lag mange gode retter med asparges. Mos potetene og tilsett smør, melk, salt og pepper - bland til passe konsistens (spe eventuelt med mer melk)
♥ Akkurat nå er jeg bittelitt frustrert med blogger, hele innlegget mitt ble slettet…. Velkommen. Aner ikke hvorfor, bare overskriften som ble publisert
Langs kanten har jeg brukt en skrape med mønster i, du kan evt bruke en gaffel for å få samme preg. I dag vil jeg dele en fantastisk sjokoladekake oppskrift med dere
Sarah Bernard kaken(eller opprinnelig er det jo ikke en kake, men småkaker) er oppkalt etter den franske skjønnheten og skuespillerinnen Henriette-Rosine Bernardt, som senere ble kjent med navnet Sara Bernardt
Herlighet så lettrørt jeg er, men samtidig er det herlig å kunne vise en litt mer personlig side av seg selv enn bare trening og mat som ellers kommer opp på sosiale medier
Fint preg av røde og mørke bær, tørket frukt, sopp og fat. Krydre kjøttet med blandingen. Litt utviklet og fint sammensatt, preg av røde og mørke bær over integrert fat
Det var ikke så om å gjøre å ha kompliserte oppskrifter med ingredienslister som en telefonkatalog. Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.