Dette er en veldig enkel og god paioppskrift som passer fint som en lett middag i sommervarmen. Ingrediensene kan varieres etter hva man har lyst på - det er for eksempel veldig godt å bytte ut brokkolien med spinat
Som nevnt i tidligere innlegg har jeg denne høsten måttet finne på mange nye måter å tilberede squash på, siden jeg på sensommeren høstet tre svære utgaver fra parsellhagen min
VegetarPai Til Fredagskosen. 08. 05. 2015 kl. 06. 20 i. Vegetarmat. 4 kommentarer. God Fredagsmorgen. Denne uka har det ikke vært mye som har minnet om sommer, dette var flere grader i feil retning og trist og grått
Etter bursdagsfeiringen hos Ekta på onsdag var jeg klar for å prøve å lage min egen pai. Jeg har tatt utgangspunkt i Tines pai med kesam, men gjort noen endringer
/inneholder sponsorlink. Pai eller quiche – dette er kanskje sistnevnte. En pai kan inneholde mye forskjell fyll, mens quiche består nesten alltid av en eggestand
Dette er en veldig smakfull vegetarpai som er superenkel og rask å lage. Jeg kjøpte en ferdig smørdeig/butterdeig som inneholder færre karbohydrater enn paideg og fylte den med egg, revet ost, brokkoli, rødløk, kalamata oliven og fetaost
Middagspai med fetoast. Publisert 26. 01. 2015 kl. 12. 32Kategori. Vegetar. Kommentarer(1). God dag. Det er kjøttfri mandag igjen og på tide med en skikkelig middagsrett for folket
Mandag. Hjemmelaget granola med tørkede aprikoser, tre typer nøtter, rosiner og tranbær. Tirsdag. Trukket torsk over spinat med krydret, ovnsbakt tomat, kokte mandelpoteter og eggesmør
Veldig god pai som også passer godt til matpakka dagen etter. 180 g hvetemel150 g smør 3 ss kaldt vann (kan sløyfes)100 g fetaost 1 gul paprika 2 vårløk 4 hvitløkbåter 3 tomater 3 egg 3 dl matfløte 1 ts salt nykvernet sort pepper frisk timianassortert salatBland sammen smør og mel til en rund deig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.