Et lite livstegn… Det begynner så smått å gå seg til etter sommerens utskeielser på aktivitetsfronten, og jeg begynner så smått å få litt mer bakekrefter å rutte med
Sverre Sætre Prosjektet | det store kakeprosjektet
Når man har brukt lørdagskvelden flittig til kjærestekos, sofakos og tonnevis med sjokoladekos. Når man ser fram til nok en fortreffelig sofakveld, med tilhørende søndagsbakst
TASTE OF MIDDLE EAST - " kebab ". 03. 02. 2016 kl. 07. 17 i. Ukesmeny/Temameny. Én kommentar. Hei. Halvveis i uka og nok en ny oppskrift med smak av midtøsten
Mørdeig. Ha mel, salt og smør i en matprosessor og kjør den en kort stund. Ha i rømmen. Hvis du heller bruker hendene, gni smøret inn i melet til det ligner grove brødsmuler
TASTE OF MIDDLE EAST - falafel og hummus. 04. 02. 2016 kl. 05. 54 i. Ukesmeny/Temameny. Ingen kommentarer. Hei. Kjente retter for mange i dag, nemlig falafel og hummus og i dag har jeg holdt meg veldig nære originalene
My household included, so I have done the only right thing to do this time of year, and filled up the fridge with lamb meat and all things lamb related
Bærene inneholder også fenoler- naturlige plantestoffer med betennelseshemmende effekt. Teststudier har vist at fargestoffet antocyanin kan virke som et antioksidant og beskytte nevronene mot oksidativt stress
Det er ikke lenge igjen til jeg skal på matfestivalen Taste of Oslo. 30. 08. 2013. Taste of Oslo på lørdag. Programmet frister bokstavelig talt og jeg gleder meg til å se hva som skjer nede på Kontraskjæret
Tart tatin er en herlig fransk eplepai, med masse deilig karamell. Paien er oppkalt etter søstrene Stéphanie og Caroline Tatin, som drev hotellet Tatin i Frankrike
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.