Finner du ikke røde i butikken går det fint med de som er hvite også. Denne retten går også fint å lage en vegetar versjon av hvis du dropper parmaskinken, men hvis du velger å gå for den med parmaskinken vil du merke at den salte skinken sammen med den søte fikenen er en perfekt match
Her følger oppskriften på varm quinoasalat, servert med en tykk og god yoghurtdressing. Den har et høyt innhold av essensielle aminosyrer, og Verdens helseorganisasjon regner aminosyresammensetningen i quinoa som fullgod med proteinene i melk
Quinoasalatmed mynte og eple. Denne sommerlige quinoasalaten får frisk smak av mynte og vårløk (eller egentlig pipeløk) fra hagen, hakket eple og appelsinjuice
Del grønnsakene i mindre biter og legg de på ett stekebrett med bakepapir. Press hvitløken og rør den inn i oljen med krydder som du heller over grønnsakene og vender godt inn
Skåld noen never mandler og tørk dem med kjøkkenpapir. Salat mister masse fuktighet på vei fra åkeren, men med dette lure knepet blir den frisk og sprø igjen
Quinoa kan brukes som tilbehør til det meste, er mettende, velsmakende, og har langsomme karbohydrater, en rett med quinoa er fin å innta før man skal trene for eks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.