Mat må man jo ha, og i dag ble det rett og slett noe så enkelt som kyllingwraps. Så er det bare å sette sammen wrapen som du vil, rulle den sammen og nyte
De selger kinamat og er viden kjent for deres orange chicken. Det florerer av oppskrifter som etterligner Panda Express, og her kommer vår utgave av deres orange chicken
Rabbit meat is white and lean and can remind a bit of chicken but has a "harder" consistency. I was extremely happy with the result here, the sauce tasted heavenly and I'll be making it again very soon but then with chicken or pork which is just as nice as rabbit and somewhat cheaper
Butter chicken eller smørkylling er verdenskjent og en av de mest populære indske rettene. Det er de som sier at første gang man besøker en indisk restaurant bør og må man bestille butter chicken
Tandoor er en leirovn, som fylles med trekull. I den steker de brød, kjøtt, fisk og kylling. Kjøtt/fisk blir ofte tredd på spyd for at de skal være enklere å steke
CHOP SUEY betyr blandede biter, så den kan lages med mange forskjellig ingredienser. Det er vel den kinesiske retten, som er best kjent i Norge, men som det finnes 1000'vis av oppskrifter på
Hvis dere følger med på min Instagram konto fikk dere kanskje med dere at jeg nylige besøkte København og tilfeldigvis kom over lunchstedet Palæo hvor jeg fikk serverte noe herlige wraps laget som en omelett
4 porsjoner. 4 kyllingfileter. 1 egg. 2 ts salt. 2 ts pepper. 50 g mandelmel. Olje til steking (feks kokosolje). Skjær hver av kyllingfiletene i passe store biter
Fremgangsmåte ♦ Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med tacokrydder ♦ Mos en avokado sammen med limesaft og litt salt ♦ Servér det hele med salat, revet ost, kesam og salsa ♦ Bruk lomper som wraps
Så var det lørdag igjen, og i dag vil vi dele en oppskrift på hjemmelaget wraps. Visst du vil lage glutenfrie wraps bytter du ut melet med glutenfritt mel
eller tjikkan cajunut som de ville sagt det selv. Egentlig er visstnok denne retten kinesisk, men tror den har blitt litt thailandisert før den har nå blitt godt etablert på de thailandske menyene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.